Rýma a zvýšená teplota

dítě teplota
ilustrační foto

Hledala jsem pro svoji dceru něco přírodního co by mohla na teploty a nachlazení. To co jsem měla přírodní, bohužel nemohla, protože byla alergická v tu dobu na heřmánek a zhoršil se jí ekzém. Kamarádka mi náhodou půjčila na jeden den 100% esenciální olej Máty peprné a on jí hned přes noc snížil teplotu a druhý den Domča byla v naprostém pořádku.

To byla moje první zkušenost se sílou esenciálních olejů. Dříve jsem esenciálním olejům ve formě inhalace (v difuzéru), neměla moc důvěru. Nechápala jsem, jak to může fungovat, když to jen voní – než jsem je vyzkoušela!

Objednala jsem si tedy oleje a když mi s difuzérem přišli domů, říkala jsem si, tak vyzkoušíme Borovici, aspoň to tu bude vonět. Velmi mě překvapilo, jak začaly úžasně působit na psychiku mých dcer …


Dcery se zklidnily a vytvářejí dohody

vztah sester
ilustrační foto

Snažila jsem se vést dcery (4 a 2 roky), aby si mezi sebou vytvářely dohody (výchova nevýchovou). Šlo to, ale velmi to drhlo, pořád jsem to přikládala tomu, že jsou ještě malé, ale světe div se. Dávala jsem do difuzeru 3-5 kapek borovice (100% esenciální Borovicový olej) a najednou po 2 dnech začaly vytvářet samy dohody. Jedna se ptala druhé jestli může tohle nebo tohle…. A já jen koukala….

Uvědomila jsem si to, co jsem si o ní přečetla… že Borovice zvyšuje sebevědomí – a že ti co mají sebevědomí, nemají pocit, že potřebují utlačovat nebo shazovat někoho jiného, aby měli prospěch sami.

Pak jsem týden nepouštěla a po týdnu to opět začalo. Takže teď pouštím 1-2 dny v týdnu Borovici a máme úžasné dcery, které se mezi sebou domlouvají a nevznikají zbytečné hádky.

A ulevilo se samozřejmě i mě. To si pak jen užíváte chvíle s nimi. Moc děkuji za Borovici.

Kouzelná máta a Borovice
Štítky:                    

6 komentářů u „Kouzelná máta a Borovice

    • 07/09/2016 (21:18)
      Trvalý odkaz

      Krásný večer, paní Moniko,
      difuzérů máme doma hodně, ale vyzdvihla bych asi pouze dva. Difuzér Favorit používáme v ložnici, protože nám nejen voní, ale i zvlhčuje a ionizuje vzduch a také krásně žbluňká a moc hezky se u toho usíná. Máme ho jak my, tak i děti v pokojíčku. V obýváku máme aromadifuzér disk ve variantě tmavé dřevo, který je tichý a nádherný vzhledově, takže slouží i jako designový doplněk :-). Disk máme i v práci na stole. Difuzér Favorit je dostupný i v několika velmi výhodných balíčcích společně se směsí esenciálních olejů. Když byste si o tom chtěla popovídat, klidně volejte 🙂

      Srdečně zdraví
      Pavlína
      724308374

      • 30/04/2017 (17:02)
        Trvalý odkaz

        Dobry den, uz par dni studuji difuzery od Bewitu, chtela bych s funkci zvlhcovace a ionizace vzduchu a difuzer Favorit se mi libi, ale na strankach nepisou, ze by to melo funkci ionizace vzduchu. Opravdu ma Favorit i funkci ionizace vzduchu? Kdyz jsem se pani na „infolince“ ptala, jestli mají funkci ionizace automaticky vsechny jejich difuzery, tak rikala, ze kdyz mají, tak je to u vyrobku napsano.

        • 01/05/2017 (17:50)
          Trvalý odkaz

          Dobry den pani Klaudie,
          Favorit je difuzer sonickeho typu, tudiz i ionizuje vzduch. Dival jsem se na stranky a v popisu to sice neni, nicmene je tam uvedeno, ze cisti vzduch, coz je dusledek ionizace, kdy necistoty padaji dolu.

          Preji prijemne uzivani difuzeru.

          P+P

  • 25/10/2018 (12:19)
    Trvalý odkaz

    Dobrý den,
    potřebovala bych difuzér do pokojíčku, u kterého je možné vypnout úplně všechno světlo (teď jsme pořídili jeden a zjistili, že led světlo sice vypneme, ale pořád svítí čudlík na zapnutí, což je v úplné tmě velmi rušivé).
    Pak bych potřebovala difuzér do otevřeného prostoru obývák/kuchyň, takže na prostor cca 60-70m2, který vydrží alespoň 4 hodiny a provoní celý ten prostor. Ideálně nějaký světlejší 🙂

    Děkuji za rady,
    Jana

Napsat komentář