Cesta k sobě samé, k sebe-vědomí, a sebevyjádření

moje lékárnička

Každý ji nastoupíme v různém období života – myslím tu opravdovou a intenzivní. U mě to bylo asi před osmi lety, to odražení se ode dna. Prošla jsem si trápením a hledáním. A když se na to dívám zpětně, tak si uvědomuji velikou pomoc, kterou mi poskytly rostlinné esence Bewit i přístup a vize Jiřího Černoty.

Používáním olejíčků jsem se uvolňovala z napětí a strachů, protože působí přes mozková centra emocí. Všechno, co jsem přečetla a zažila, se mi začíná spojovat a dávat smysl. Tahle cesta je na dlouhou trať a pokud žijeme, vždycky bude co zlepšovat – vývoj se nezastaví.

Uzdravování těla odstartoval COLDET, MIRACLE a HELP H – došlo k pročišťování, postupně se vracely ve zkrácené formě příznaky prodělaných nemocí a potíží a s tím i uvědomování si příčin a důsledků. Je to dobrodružství. A potom přišlo intuitivní vybírání a objevování dalších a dalších rostlinných zázraků…a taky hluboká vděčnost přírodě za to, jak se nám obětuje, a touha vrátit jí to dobro a svým dílem pomoci k její ochraně.

Olejíčky jsou součástí každodenního života naší rodiny, léčí a voní. Manžel mi udělal ve skříňce obývací stěny poličky, kde jsou esenciální i nosné olejíčky přehledně a snad i správně – ve tmě – uloženy. Díky…

Cesta k sobě samé, …
Štítky:                

2 komentáře u „Cesta k sobě samé, …

Napsat komentář