Chcete si objednat? Můžete zde

Síla. Odolnost. Jistota.

Cedr podporuje naši životní esenci. O cedru se opakovaně píše v bibli a podle Šalomounovy písně byl použit při stavbě Šalomounova chrámu a paláce. Název cedrus pochází z arabského kedron a znamená síla. Cedrové dřevo se v medicíně užívalo v celé věky. V Tibetu se esenciální olej cedru používal v tradiční medicíně jako kadidlo.


Používáme jej hlavně při jakýchkoliv potížích s ledvinami, močovými cestami a lymfou.  Řešíme s ním vypadávání vlasů, lupy a mazotok pokožky hlavy.  S kožními problémy (akné, ekzém) si poradí úplně famózně. Z literatury jsme zjistili, že je antibakteriální lymfatický stimulant a začali jej používat na rozklad akumulovaného tuku, takže si perfektně poradí s celulitidou a otoky. Dále je výborný na arteriosklerózu a díky svému uzemňujícímu účinku s ADHD. Perfektně nám zabírá při břišních křečích s opakujícími se průjmy

 

 

 

Název cedrus pochází z arabského kedron a znamená síla. Už staří Egypťané a Tibeťané používali cedrový olej jako kosmetický přípravek a parfém, ale také jako rituální kadidlo.

Esenciální olej z cedru tradičně vnímán jako podpůrný a posilující životní energii a vůli. V duševní rovině povzbuzuje, hřeje, zesiluje sexuální cítění, ale je uznáván i díky svým uklidňujícím a čistícím vlastnostem.

Dodává sílu v dobách krize a pomáhá zvládnout vypjaté emoce.

Jeho mužské, dřevito-balzámové aroma nám pomáhá dostat se z negativních a nebezpečných situací a přeměnit je na zkušenost, z níž můžeme čerpat sílu a moudrost.

Cedr se stal symbolem hojnosti, plodnosti a duchovní síly. Opakovaně se o něm dočteme v Bibli. Jeho dřevo bylo použito ke stavbě Šalamounova chrámu a paláce.

 

 

 

Esenciální oleje používám už několik let, vždy jsem se zaměřovala na to, abych měla výbornou kvalitu / cenu. Cedr už doma sice jeden mám (od jiné firmy), ale říkala jsem si, že pro porovnání bude super, když si ho přihodím do objednávky taky. Nic zázračného jsem nečekala… A co se stalo??? Byla jsem úúúplně vyšokovaná z toho, jak jsem šlápla vedle ? – a teď v žádném případě ne „vedle“ s Bewitem, ale s konkurenčními firmami, které jsem předtím pokládala za „ty kvalitní“. Cedr od Bewitu se s ostatními, které jsem zkoušela ani nedá srovnat, a stejně spokojená jsem zatím i s ostatními, které jsem měla možnost vyzkoušet. Stačí pár kapiček do difuzéru a provoní se celý byt nádhernou a léčivou vůní. Je to opravdu terapie. Jsem správně a díky, že mi Bewit přišel do cesty.

Petra Švancarová

 
 

Cedr od Bewitu jsem si zamilovala. Vyzkoušela jsem již mnoho EO Cedru od jiných společností (vždy se zárukou 100% přírodní kvality(?)), ale žádný mi „neseděl“ – nebyla jsem schopná se na něj naladit a nechat na sebe působit. Cedr od Bewitu jsem dostala jako součást sady, kterou jsem si zakoupila. Už při prvním přivonění jsem byla mile překvapená, jak je jeho vůně jemná, ale přitom má silnou energii a není agresivní (jako u těch předešlých). Začala jsem ho intuitivně aplikovat na plosky nohou před spaním a také ho používám spolu s Coldetem do difuzéru na noc. Jen dodám, že neřeším žádné fyzické, ani psychické neduhy, jsem zdravá, výběr byl intuitivní. Asi po týdnu „nočního“ působení Cedru jsem si uvědomila, jak se mi zkvalitnil spánek – budím se před zazvoněním budíku (!) odpočatá a plná energie. Cedr je pro mě malý zázrak! Spousta EO od Bewitu je pro mě přitažlivých, ale Cedr mě vždy „vrátí na zem“ a dodá potřebnou sílu a energii. Děkuji za něj!!!

Jarmia Lettovská

 

Cedr himalájský
Štítky:                                                                                                

Napsat komentář