Chcete si objednat? Můžete zde

Kadidlo (Boswellia serrata) / Boswellia serrata oil, Vavřín / Laurus nobilis oil, Myrha / Commiphora myrrha oil

Propojuje rozum a srdce. Muže a ženu v každém z nás, ukotvuje v našem Středu a pomáhá tvořit vize.

Já jsem. Dvě krátká slova. Zdánlivě všední, mnohokrát vyslovená. Přesto jsou zahalena mystériem a v jejich plném pochopení je skryt klíč k odhalení tajemství života. Moderní věda pomocí studia subatomárních částí postupně dospívá k poznání „prázdnoty“ hmoty a relativity prostoru i času. Začíná objevovat a být si vědoma klíčového prvku, který je v pozadí každého pozorování, a tím je vědomí samo. Jeho zkoumání je však obtížné, protože tak, jako se nemůžeme zvednout za tkaničky vlastních bot, nemůžeme ani pozorovat to, co je samo pozorovatelem, co samo umožňuje pozorování, co je,
aniž by bylo něčím. Žádný esenciální olej ani žádný jiný „vnější“ prostředek nemůže zajistit odhalení tohoto tajemství. Skromným záměrem této jednoduché směsi je poskytnout inspiraci a pomoc ve formě myšlenkové kotvy pro připomínání si tohoto faktu a vytvořit prostředí, které umožní  ztišené vnímání a navození postoje odevzdanosti. Poselstvím v pozadí je myšlenka, že nikdo není osamocen. Jsme obklopeni pozitivním vesmírem, přestože se to tak někdy nemusí jevit. Za vším je moudrost Přírody, Vesmíru, Boha. Nenarodili jsme se, abychom byli ovládáni, ale abychom zvítězili.

Směs obsahuje esenciální olej vavřínu. Ten byl v Delfách, v sídle Apollonovy věštírny, považován za jednu z vizionářských rostlin. Apollon byl bohem světla, básnictví a věštění. Vavřín představoval řecko-římský symbol triumfu míru. Díky své stále zelené barvě symbolizoval nesmrtelnost. Kadidlo bylo a je součást náboženských ceremonií po tisíciletí. Umožňuje zklidnění a koncentraci mysli a napomáhá při uvědomění si našeho já. Spolu s myrhou a zlatem patřilo kadidlo k darům, které dostal Ježíš při narození od tří mudrců.

Záměrem této směsi je inspirovat a poskytnout inspiraci a myšlenkovou kotvu, abychom si lépe uvědomovali zázrak vědomí sebe sama. Aroma vytvoří prostor, ve kterém je možné ztišeně vnímat a zažít postoj odevzdanosti, nekonání.

Ve směsi se snoubí aroma a účinky tři základních esenciálních olejů: kadidla, vavřínu a myrhy.

Vavřínová esence má svěží, lékařskou, kafrovou, sladkou a mírně skořicovou vůni, která ve vás může posílit sebedůvěru a pozvednout mysl. Aroma oleje z kadidlovníku je spíše pryskyřičné, balzámové, bohaté, kafrové a mírně citrusové. Přináší zklidnění, jemné upokojení, větší soustředění a očištění intelektu. Proto se také používá při meditaci, podobně jako myrha. Ta může navíc prospět vašemu intelektu, tím, že jej vyrovná, očistí a uzemní.

Směs vysílá i poselství, že nikdo není osamocen. Jsme obklopeni pozitivním vesmírem, přestože se to tak někdy nemusí jevit. Náš život stále provází moudrost Přírody, Vesmíru, Boha. Nenarodili jsme se, abychom byli ovládáni, ale abychom zvítězili.

Vykročte za poznáním tajemství skrývajících se v pozadí dvou slov – Já jsem.



I AM (JÁ JSEM)

Napsat komentář