ilustrační foto
ilustrační foto

Je 4.října 2016 a venku se nám již druhý týden výrazně střídají teploty nahoru a dolů, a Bodyguard opět zaujímá své prvenství v používání. Již jsme jej zmiňovali v našem příběhu s laryngitidou, kde jsme s ním pokračovali v doléčení po použití Protectu.

Nyní nám píší a volají maminky, že mají své děti nemocné a co bychom jim poradili.

Minulý týden v úterý vstal Peťula ráno normálně do školy a postěžoval si, že ho bolí trochu hlava a začíná cítit při polknutí bolest v krku. Každé ráno používá od 1. září kapku oleje Coldet, Miracle, Winner a Balance (to mu výrazně pomáhá s prospěchem a celkově mu jdou všechny povinnosti velmi lehce). To ráno jsem mu přidala kapku Bodyguardu do dlaní. Rozetřel si ji a asi pětkrát zhluboka vdechoval její vůni. Rozloučila jsem se s ním se slovy, že kdyby mu ve škole přece jen nebylo dobře, aby požádal paní učitelku o svolení odjet domů. Odpoledne přišel Peťula ze školy s tím, že hodně dětí ve škole pro nemoc chybí, ale on že už byl v pohodě ráno v autobuse a že teď jde ven.

I tak jsme nasadili preventivní ochranu a podporu imunity.

Všechny děti dostávají Bodyguard každý večer dvě kapky do koupele, každou druhou noc přidávám kapku Bodyguardu do difuseru (ten jim běží každý večer 4 hodiny při spaní, kde jim na podporu spánku voní meduňka, levandule nebo deep sleep) a jednu kapku nyní dostávají všichni každé ráno, Peťula (10 let) do dlaní a holčičky (3 a 1,5 roku) na chodidlo. Děkuji Bodyguardu, protože máme všechny děti zdravé i bez rýmy a hlavně jsou pořád v pohodě a veselé :-).

Takže, píšeme nejen maminkám, že nám pomáhá:

Bodyguard při změnách počasí, v chřipkových obdobích preventivně a i při teplotách a začátcích chřipky, angíny a jiných neduhů a většinou nemoc ani nepropukne.

Na čištění dýchacích cest, únavě, při kašli a rýmě používáme mátu peprnou.

Pokud je nemoc již ve své plné síle, přijde na řadu „těžší kalibr“ Protect a na místa zánětů (krk, pod uši, hrudník) roztíráme Tee tree nebo Benzoin v kokosovém oleji. Po překonání nejhoršího doléčíme opět Bodyguardem.

A naučili jsme se nezapomínat na obyčejné rady starších generací… horké čaje, med, křen, zázvor a hlavně nejzázračnější lék všech dob – čistou vodu z naší úžasné planety Země :).

Sychravé podzimní počasí a děti (jak vyzrát na chřipky, angíny, nachlazení aj.)
Štítky:                                                        

Napsat komentář